Overslaan en naar de inhoud gaan

Footprint ManEngenius 2022

Halfjaarlijks communiceren wij onze footprint zodat we precies weten hoe het gaat met het reduceren van onze CO2-uitstoot. We kunnen je laten weten dat in 2022 de CO2-uitstoot t.o.v. 2019 gedaald met 5%. Deze reductie zit voornamelijk in het wagenpark (scope 1) en business travel. T.o.v. 2021 is de CO2-uitstoot van ons wagenpark, en daardoor ook van onze CO2-footprint, echter significant gestegen in 2022. Wij meten de voortgang op onze doelstellingen gerelateerd aan onze omzet en FTE, en beiden zijn t.o.v. 2021 gestegen. Wij zullen scherper CO2 moeten reduceren om onze doelstelling in 2024 te behalen.

Benieuwd naar alle details? In de bijlage vind je de infographics.

En op de website van SKAO (Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen) kun je onze ketenanalyse “ De verankering van duurzaamheid in de keten” inzien.

 

Wil je meer weten over duurzaamheid? 

Kom dan vrijdag 2 juni naar onze kennissessie Energietransitie met als thema 'Op weg naar aardgasvrije wijken en energieneutrale bedrijventerreinen.' Het doel is om kennis en ervaringen te delen, zodat we de energietransitie kunnen versnellen en dit avontuur samen aankunnen. Hiervoor hebben wij drie inspirerende sprekers uitgenodigd. Jij én jouw netwerk zijn hierbij van harte welkom! Aanmelden kan per mail naar wdemoor@manengenius.nl of via de aanmeldpagina

Onze collega Rodger Buijs is Projectmanager Energietransitie en weet erg veel over duurzaamheid. Heb jij een vraag, idee of suggestie binnen jouw project en/of netwerk op het gebied van duurzaamheid, aarzel dan niet om Rodger even te contacten; rbuijs@manengenius.nl Wil je meer over Rodger en zijn kennis weten? Lees dan hier zijn verhaal. 

Kennis verbreden doen we tenslotte samen!
 

Communicatiebericht 2022

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe jobs en ander nieuws!