Overslaan en naar de inhoud gaan

Gedreven door kennis

We zijn 'verbinders' in hart en nieren. Complexe projecten waarbij de inzet van technische specialisten onmisbaar is, doet ons hart sneller kloppen. Op welk gebied kunnen we met onze kennis jouw fundering zijn?

Verkeersmanagement

Verkeersmanagement is het doelgericht ingrijpen in de (tijdelijke) verkeerssituatie met dynamische en statische instrumenten met als doel de bereikbaarheid, doorstroming en veiligheid te verbeteren.

Omgevingsmanagement

Omgevingsmanagement zorgt voor de onmisbare schakel tussen interne en externe belanghebbenden, waarbij het verbinden van verschillende partijen en belangen centraal staat.

Projectbeheersing

Onze mensen leveren een fundamentele bijdrage aan het inventariseren, managen, voorkomen en beheersen van risico’s bij projecten van private- en publieke opdrachtgevers.

Projectbegeleiding

De projectbegeleiders van ManEngenius coördineren, begeleiden en houden toezicht op projecten vanaf de initiatiefase tot en met de realisatie- en nazorgfase.

3D Modelleren

Wat er ook ontworpen moet worden, met behulp van CAD-software krijg je een beter inzicht in het ontwerp en kun je fouten voorkomen.

Machine- en apparatenbouw

Het ontwerpen en produceren van machines en apparaten vraagt specifieke technische kennis en de nodige creativiteit.

Planning

Planning bestaat voornamelijk uit het inzichtelijk en overzichtelijk maken van alle activiteiten binnen een project en zo bij te dragen aan het behalen van de gestelde (project-)doelstellingen. Een planner heeft naast deze faciliterende rol ook een adviserende functie.

Procesmanagement

Procesmanagement zorgt voor een constructieve samenwerking tussen publieke en of private organisaties, die bewust elkaars betrokkenheid opzoeken over een bepaald thema.

Engineering

Engineering is een vakgebied waar wetenschappelijke, wiskundige en praktische kennis om de hoek komt kijken.

Energietransitie

Energietransitie is de overgang naar een situatie waarin de energievoorziening structureel anders van aard en vorm is dan in het huidige energiesysteem.

Binnenstedelijke infra

Hoe bereiken we ons doel om als Verkeerskundig Ontwerper de openbare ruimte zo optimaal mogelijk in te richten?

Contractmanagement

Om de risico’s te beheersen die kunnen ontstaan tussen opdrachtgever en de markt - is een goed beheer van contractmanagement essentieel.

Risicomanagement

Onze specialisten werken volgens de RISMAN-methode en hebben hiermee inmiddels veel ervaring mee opgedaan binnen uiteenlopende projecten.

Projecten van A tot Z

Onze specialisten bieden ondersteuning in zowel de private als publieke sector en in iedere fase van een civiel en/of werktuigbouwkundig project; van initiatief tot realisatie en beheer.

Bekijk ons werk

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe jobs en ander nieuws!