Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze cultuur: alles in balans

ManEngenius staat voor een samenwerking waarin de kwaliteit van het werk voorop staat, zonder de mens uit het oog te verliezen. De juiste balans creëren, daar gaat het om!

Hoe uitdagend of complex een project ook is; het draait uiteindelijk om mensen. Kun je goed samenwerken? Pas je binnen de organisatie? Stel je je proactief op? Maar we hechten ook waarde aan privé zaken: Zit je lekker in je vel? Hoe gaat het thuis? Deze aspecten zijn bij ManEngenius net zo belangrijk als vakinhoudelijke skills. 

Daarom koesteren we onze open cultuur. We geloven dat we het beste uit elkaar kunnen halen door oprechte interesse te tonen, eerlijk en duidelijk te zijn. Zonder eromheen te draaien en transparant te blijven leren we elkaar het beste kennen en kunnen we onze samenwerking doen floreren. Dat zit in ons DNA en gaan we elke dag weer voor.

Groei met ManEngenius

Wil je meewerken aan uitdagende projecten? De ene keer een kortere opdracht, dan weer een opdracht waar je langer samenwerkt met je collega's? Dat kan, want jij bepaalt de koers van je carrière.

Bekijk onze vacatures

Specialist in kritisch maatwerk

Adviserend, uitvoerend, ondersteunend, oplossend; dat zijn een aantal van de kernwoorden waar het bij ManEngenius om draait. Daarnaast draait het natuurlijk om onze eigen top-ingenieurs en kennispartners waarmee we nauw samenwerken. 

Wij leveren gespecialiseerde ingenieurs- en adviesdiensten voor zowel de private als publieke sector. We bieden daarmee ondersteuning in iedere fase van een project; van initiatief tot realisatie en beheer. 
Onze belangrijkste taak is om er ervoor te zorgen dat we de juiste professional op het juiste moment voor het juiste project inzetten. Dat doen we al zo sinds de oprichting in 1992 en voor diverse toonaangevende opdrachtgevers, zowel groot als klein, nationaal als internationaal. Dat deze aanpak werkt, blijkt wel uit de langdurige samenwerkingsverbanden met onze opdrachtgevers. Ze kiezen voor ManEngenius vanwege ons deskundig personeel, de mate van betrokkenheid en de prettige manier van samenwerken. 

Onze specialisten bieden ondersteuning in de private en publieke sector, in iedere fase van een project; van initiatief tot realisatie en beheer. Dat doen ze voor kort- en langlopende projecten.

Bekijk ons werk

Gedreven door kennis

We zijn 'verbinders' in hart en nieren, ManEngenius wil de schakel zijn tussen mens en techniek. Daar werken we dan ook dagelijks aan binnen verschillende expertises.

Bekijk onze expertises

Omdat we graag met mensen in contact staan organiseren we iedere laatste vrijdag van de maand een ManEngenius Borrel in Haarlem. 

Collega's, technici, relaties en andere belangstellenden komen dan bij elkaar om bij te praten en elkaar op de hoogte te houden van de laatste ontwikkeling. Dat doen we onder het genot van een hapje en een drankje. Ook jij bent van harte welkom deze bij te wonen!

Haarlem: onze borrels starten om 17:00 uur tot 19:00 uur bij Locael Centraal Haarlem

Parkeren kan bij Interparking Station.

Het kan voorkomen dat we een spreker uitnodigen en daarom een andere locatie kiezen. Schrijf je in om op de hoogte blijven! Je kunt ook altijd bellen als je een vraag hebt.

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe jobs en ander nieuws!