Overslaan en naar de inhoud gaan

ManEngenius behoudt haar ISO 9001:2015 certificaat

manengenius

ManEngenius heeft de audit van haar kwaliteitsmanagementsysteem opnieuw met succes doorlopen. Dit betekent dat wij onze procedures uitvoeren conform de ISO 9001:2015 norm en de daar binnen gemaakte afspraken nakomen.

De basis van de ISO 9001:2015 is de contextanalyse en bestaat uit:

1. Een stakeholderanalyse, waarbij de belanghebbenden van de organisatie in kaart worden gebracht. Daaronder vallen klanten, leveranciers en medewerkers.
2. Een risicoanalyse, waarbij de risico’s per werkproces in kaart worden gebracht.

Deze norm vormt een geheel waarin wij als organisatie zelf de invulling bepalen. Door deze benadering worden onze processen kwalitatief beter, omdat de invulling ontstaat vanuit het herkennen en erkennen van de toegevoegde waarde ten opzichte van doen wat wordt voorgeschreven.

Klanttevredenheidsonderzoek (KTO)
Uit de uitgevoerde KTO bleek dat onze opdrachtgevers ons zouden aanbevelen als opdrachtnemer. Zij zijn namelijk te spreken over de inhoudelijke kwaliteit en deskundigheid van ons personeel, maar waarderen ook de korte lijnen, communicatie en onze flexibiliteit.

Tenslotte gaven ze onze dienstverlening een 7,7. ManEngenius ziet dat als een mooi cijfer met ruimte voor verbetering.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO)
Ook de resultaten uit het MTO waren positief te noemen. Het overgrote deel van onze medwerkers voelen zich verbonden met de organisatie en zien zichzelf op de middellange termijn nog bij ManEngenius. Ook zouden ze ManEngenius aanbevelen bij anderen.
Ze gaven aan dat zij onder andere genieten van de ongedwongen en informele sfeer, korte lijnen, persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Deze positieve geluiden werden onderstreept met een gemiddeld cijfer van een 8,2.

Al met al zijn we erg blij met de ontvangen feedback en tevredenheid van zowel onze klanten als onze medewerkers. Wij gaan weer hard werken om het volgend jaar nog beter te doen.

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe jobs en ander nieuws!