Overslaan en naar de inhoud gaan

ManEngenius en Rijkswaterstaat sluiten nieuwe raamovereenkomst

Met het binnenhalen van de nieuwe Samenwerkingsraamovereenkomst Ingenieursdiensten (SROK ID) verstevigen wij onze samenwerking met Rijkswaterstaat. 

Binnen de raamovereenkomst zullen de opdrachten product- en/of resultaatgericht zijn waarbij er sprake zal zijn van specifieke technische adviesdiensten, onderverdeeld in (drie) hoofdkennisvelden;

  • Bouw en/of onderhoudstechnologie (B&OT)
  • Assetmanagement (AM)
  • Leefomgeving (LO)

 

Wij zijn trots dat wij de SROK ID gegund hebben gekregen en dat Rijkswaterstaat het vertrouwen in ons heeft om de komende jaren samen te werken aan het verbeteren en verduurzamen van substantiële projecten. Het thema samenwerking staat binnen het raamcontract centraal, wat zorgt voor doelmatige en resultaatgerichte flexibiliteit binnen de uitvoering van producten- en/of opdrachten. Het raamcontract kent een looptijd van drie jaar, met de mogelijkheid tot verlening van één jaar.

Wij kijken er naar uit om samen met Rijkswaterstaat van ‘start te gaan’!


Wilt u meer weten over deze samenwerking tussen Rijkswaterstaat en ManEngenius, neemt u dan contact op met onze collega Mohammed Adhar door te mailen naar madhar@manengenius.nl of te bellen naar 023 567 0050.

Iconen expertises

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe jobs en ander nieuws!