Overslaan en naar de inhoud gaan

ManEngenius wint samen met PinP de aanbesteding voor Projectbeheersing bij Gemeente Amsterdam

Samen met Partners in Project- en procesmanagement (PinP) wint ManEngenius de aanbesteding voor Projectbeheersing bij Gemeente Amsterdam.

Wij zijn trots om te melden dat we de hoogst mogelijke cijfers gescoord hebben bij de aanbesteding: 3 keer een 10!

Het project:

De gemeente Amsterdam wil de komende jaren opgavegericht samenwerken met partners die projectbeheersingsdiensten leveren. De gemeente Amsterdam heeft hierbij diverse competenties benoemd zoals kennis en ervaring van het werken in publieke organisatie en kennis van en ervaring met projectbeheersingsfuncties. Een ander belangrijk punt voor de gemeente Amsterdam is dat de inschrijvers voldoende gekwalificeerde kandidaten kunnen aanbieden.

Ons Plan van Aanpak:

Ons Plan van Aanpak scoort op het feit dat wij door de samenwerking met onze netwerkpartners goed aansluiten bij de vraag uit de markt. Een ander positief punt is de manier waarop wij ervoor zorgen dat er voldoende en duurzaam aanbod is van de juiste mensen. Ook de manier waarop wij zorgdragen voor borging van kwaliteit is door de gemeente Amsterdam als heel goed beoordeeld. Onze aanpak en ervaringen bij het succesvol invullen van diverse vergelijkbare functies bij o.a. provincie Noord-Holland en Rijkswaterstaat hebben zeker bijgedragen aan het winnen van deze mooie opdracht.

Het mag duidelijk zijn, wij (ManEngenius en PinP) gaan hard aan de slag om een optimale start van de raamovereenkomst van de gemeente Amsterdam te garanderen. We kijken uit naar de kick-off en het moment dat we de eerste collega aan de slag krijgen.

Contactpersoon ManEngenius: Mohammed Adhar

 

Gemeente Amsterdam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe jobs en ander nieuws!