Overslaan en naar de inhoud gaan

Projectbeheersing nu en straks

Geheel op originele wijze (in een Zandtrechter in Utrecht) hebben de Projectbeheersingscollega’s onlangs met elkaar gebrainstormd over actuele onderwerpen en thema’s binnen Projectbeheersing. 

Blijven we projecten beheersen zoals we dat gewend zijn te doen? Hoe zorgen we voor meer uniformiteit, wat is er nodig om onze dienstverlening nog meer te verenigen en hoe zorgen we voor meer werkplezier? Met veel plezier, humor en gezelligheid hebben de collega’s de thema’s behandeld en zijn ze op een ‘trechter’ wijze te werk gegaan. 

Na de interactieve ochtend kwam niemand minder dan Esther Crombag vertellen op welke wijze ‘Blind Vertrouwen’ zorgt voor succes in het leven. Esther is sinds haar elfde blind en wil met haar lezingen laten ‘zien’ dat er beslist voor iedereen, beperking of niet, kansen en mogelijkheden te over liggen of te creëren zijn. Op ieder denkbaar niveau. 

Op zeer aansprekende wijze heeft ze de collega’s, geblinddoekt, meegenomen in haar verhaal en voor nieuwe inzichten gezorgd zoals blindelings iemand vertrouwen waardoor je meer kunt bereiken, realiteitsbesef, kleine doelen stellen (om grote doelen te kunnen behalen) en vooral doorzetten! Een confronterende en zeer inspirerende sessie. 

 

Heisessie

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe jobs en ander nieuws!