Overslaan en naar de inhoud gaan

Regio Gooi en Vechtstreek gunt raamovereenkomst aan Combinatie Gooise Inkoopkracht

logo combinatie Gooise inkoopkracht

Onlangs heeft Regio Gooi en Vechtstreek een van de drie raamovereenkomsten ‘Inhuur inkoopadviseurs en contractbeheerders’ gegund aan Combinatie Gooise Inkoopkracht (CGI); een combinatie bestaande uit ManEngenius, F-Fort en Cratos Consulting.

Combinatie Gooise Inkoopkracht is hiermee de komende vier jaar één van de partners voor de Regio Gooi en Vechtstreek voor de inhuur van inkoopadviseurs en contractbeheerders.

Regio Gooi en Vechtstreek wil met deze raamovereenkomst, inkoopadviseurs en contractbeheerders op alle niveaus (junior, medior en senior) kunnen inhuren voor het Sociale Domein, het Fysieke Domein en het domein van Facilitair en Bedrijfsvoering. De Regio borgt hiermee dat zij de komende jaren blijvend tegen marktconforme tarieven inkoopadviseurs en contractbeheerders kan inhuren die voldoen aan de door hen gestelde eisen.

“Als combinatie zijn wij in staat alle niveaus met uiteenlopende geschiktheidseisen van inkoopadviseurs en contractbeheerder succesvol in te vullen. Wij zijn trots dat Regio Gooi en Vechtstreek dit met de gunning van dit raamcontract heeft erkend.” 

Unieke samenwerking

Een unieke samenwerking is tot stand gekomen binnen de combinatie waarin 3 partijen vanuit eenieders kernspecialiteit succesvol tot een bundeling van expertise en ervaring is gekomen op deze vraag van Regio Gooi en Vechtstreek. Vakmanschap, specialisme, plezier, en onderling vertrouwen verbinden ons.

Combinatie Gooise Inkoopkracht kijkt uit naar de komende 4 jaar; succesvol samenwerken met Regio Gooi en Vechtstreek.

 

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe jobs en ander nieuws!