Overslaan en naar de inhoud gaan

OMARM Provincie Gelderland

Projectmanagement

Als Adviseur Risicomanagement werkt Werner Elias mee aan het project Ontwikkeling Methodiek en Advieswerkzaamheden voor Risicomanagement (OMARM) voor de Provincie Gelderland. Om de doelstellingen van de Provincie Gelderland omtrent assetmanagement en projectmanagement te behalen ontwikkelt Werner een nieuwe methodiek voor risicomanagement, afgestemd op de bestaande werkwijze binnen de organisatie.

Het doel is om te komen tot een methodiek die aansluit bij de eisen en wensen van de inhoudelijk betrokkenen, zodat kan worden gerekend op draagvlak vanuit deze groep. De grootste uitdaging daarbij is ze te overtuigen van de meerwaarde van de methodiek en aan te tonen dat het dagelijks toepassen en inpassen ervan voordelen gaat bieden bij het uitvoeren van de werkzaamheden.
Werner richt zich op de ontwikkeling van de methodiek, waarbij bestaande processen en producten in het kader van risico- en assetmanagement zoveel mogelijk worden gerespecteerd en geoptimaliseerd. Om tot het beste resultaat te komen worden bestaande processen en producten, toekomstige wensen en eisen geïnventariseerd. Daarna worden deze op gestructureerde wijze vertaalt naar passende oplossingen. Ook worden asset-gerelateerde risico’s in samenspraak met assetspecialisten in kaart gebracht.

Werner weet op positieve wijze collega’s aan te haken bij de op te zetten methodiek rondom risicomanagement. Hij brengt samen met assetbeheerders de toprisico’s per asset in kaart en ontwikkelde een ‘risicoscan’ die tijdens de uitvoering van projecten kan worden toegepast. Werner is een harde werker, nauwkeurig en houdt zich aan afspraken. Zijn combinatie van humor en vakkennis maakt hem een prettige collega, ik ben dan ook zeer tevreden met zijn inzet.

Niels Reyngoud Programmamanager implementatie assetmanagement
Niels Reyngoud

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe jobs en ander nieuws!